Stolk, Cees & Weites, Harry & Graaff, Eveline de - Boek van de

Schrijver:
Titel: Boek van de landschappen. Nederlandse provincies op hun mooist.
ISBN: 9789012128681
Taal: Nederlands
Uitgever: Sdu Uitgevers, Den Haag
Bijzonderheden: -; 2008; 106 pag.; Foto's: Jan Zeeman, gebonden.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het is er altijd mooi, en soms ontzettend heet. Zon en luwte kunnen de temperatuur opstuwen tot 60 graden Celsius. Maar Kootwijkerzand wordt niet alleen gekenmerkt door hitte, het heet ook het grootste stuifzandgebied van Europa te zijn. Het daarnaast gelegen Kootwijk is het kleinste dorp van Gelderland en Radio Kootwijk zit met een lege kathedraal waar een bestemming voor moet worden gevonden. Een klein stukje Veluwe met een grote historie.
Zo begint het verhaal over het Veluws landschap in het 'Boek van de Landschappen', de provincies op hun mooist, een uitgave van het Interprovinciaal Overleg (IPO) en Sdu Uitgevers. Op 27 september zijn de eerste twee exemplaren in Kootwijk aangeboden aan de ministers Cramer (VROM) en Verburg (LNV).

In het 'Boek van de Landschappen' staat uit iedere provincie één landschap centraal. De journalisten Cees Stolk en Harry Weites wandelen en fietsen door de verschillende gebieden en geven hun impressies weer. Daarnaast is er een artikel over elk landschap dat de beleidspraktijk beschrijft laat zien dat provincies werken aan de kwaliteit en diversiteit van het landschap. Fotograaf Jan Zeeman heeft daar prachtige foto's bij gemaakt.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.