Note, Joris - Kindergezang.

Schrijver:
Titel: Kindergezang.
ISBN: 9789023438274
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij, Amsterdam
Bijzonderheden: 1999; 146 pag.; paperback. (heel lichte gebruikssporen)
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het eerste verhaal uit Kindergezang logeert een jongetje om duistere redenen bij een onbekende oom en tante in een kleurrijk, Vlaams dorp. Later herinnert hij zich bizarre en ingrijpende gebeurtenissen. Maar bedriegt zijn geheugen hem niet? Of bedriegt hij zelf de lezer? Wat is er werkelijk voorgevallen?
De hoofdfiguren van dit boek trachten iets te bereiken of te begrijpen en komen niet uit waar ze willen. Al dwalend botsen ze op hun lichaam, dat onbekend lijkt, en misschien bedreigd is - of bedreigend. Die confrontatie kan wrang zijn; soms voert ze naar bijna luchtige nuchterheid, en naar een keuze voor gewoon en ondramatisch leven.
Kindergezang gaat niet over onderwerpen, het geeft vorm aan obsessies. Dat gebeurt op een beeldende en intense manier. Al zijn de personages geneigd tot bespiegeling, ze blijven heel dicht bij concrete ervaringen. Daardoor worden de verhalen helder en meeslepend.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

Alle boeken van De boekenzolder Stel een vraag over dit boek aan De boekenzolder

Deze verkoper staat op een markt in Appingedam op 11-06-2023

Deze verkoper staat op een markt in Veendam op 15-07-2023

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.