Duras, Marguerite - Zwart haar blauwe ogen; roman; vert. (uit h

Schrijver:
Titel: Zwart haar blauwe ogen; roman; vert. (uit het Frans) door Jan Versteeg. - Vert. van: Les yeux bleus cheveux noirs. - 1986
ISBN: 97890601295852
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gennep
Bijzonderheden: 1993/3e dr./110 p./paperback/nieuw.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In een badplaats aan de Franse Kanaalkust wordt, in de hall van Hotel des Roches, een jonge vrouw aangesproken door een vreemdeling met zwart haar en blauwe ogen. Hij is zichtbaar opgelucht haar te zien. Vanuit de tuin slaat een man het tafereel gaande.
Dezelfde avond ontmoeen de jonge vrouw en de toekijkende man elkaar in een café.
Ze realiseren zich niet dat ze elkaar al gezien hebben. Toch is de vreemdeling met zwart haar en blauwe ogen de schakel die hen aan elkaar ketent. Hij is ontroostbaar omdat zijn hevig verlangen naar contact met deze éénmaal geziene vreemdeling tot niets leiden kan, zij moet leven met het besef dat de drie dagen die zij met dezelfde vreemdeling op een hotelkame heeft doorgebracht defintitief verleden tijd zijn. Daarmee beginnen ze een gecompliceerde, smartelijke, maar fascinerende gezamenlijke geschiedenis.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.