Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Duras, Marguerite - Zwart haar blauwe ogen; roman; vert. (uit het Frans) door Jan Versteeg. - Vert. van: Les yeux bleus cheveux noirs. - 1986

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Duras, Marguerite
Titel: Zwart haar blauwe ogen; roman; vert. (uit het Frans) door Jan Versteeg. - Vert. van: Les yeux bleus cheveux noirs. - 1986
ISBN: 97890601295852
Uitgever: Van Gennep
Bijzonderheid: 1993/3e dr./110 p./paperback
Prijs: € 4,00
Meer info In een badplaats aan de Franse Kanaalkust wordt, in de hall van Hotel des Roches, een jonge vrouw aangesproken door een vreemdeling met zwart haar en blauwe ogen. Hij is zichtbaar opgelucht haar te zien. Vanuit de tuin slaat een man het tafereel gaande.
Dezelfde avond ontmoeen de jonge vrouw en de toekijkende man elkaar in een café.
Ze realiseren zich niet dat ze elkaar al gezien hebben. Toch is de vreemdeling met zwart haar en blauwe ogen de schakel die hen aan elkaar ketent. Hij is ontroostbaar omdat zijn hevig verlangen naar contact met deze éénmaal geziene vreemdeling tot niets leiden kan, zij moet leven met het besef dat de drie dagen die zij met dezelfde vreemdeling op een hotelkame heeft doorgebracht defintitief verleden tijd zijn. Daarmee beginnen ze een gecompliceerde, smartelijke, maar fascinerende gezamenlijke geschiedenis.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.