Ackroyd, Peter - Het laatste testament van Oscar Wilde; vert. (

Schrijver:
Titel: Het laatste testament van Oscar Wilde; vert. (uit het Engels) door Mark De Neve en Mon Nys. - Vert. van: The last testament of Oscar Wilde. - 1983.
ISBN: 9789063031664
Taal: Nederlands
Uitgever: Kritak
Bijzonderheden: 1987/2e dr./240 p./paperback/nieuw
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Met dit boek heeft Peter Ackroyd beschreven wat Oscar Wilde niet heeft geschreven: het dagboek van de laatste vier, armoedige en eenzame maanden van zijn leven. Dit dagboek handelt niet zozeer over de gebeurtenissen van die laatste maanden in Parijs, als wel over alles wat daaraan vooraf ging. Vanaf zijn Ierse jeugd tot zijn leven als gevierde, door schandalen omfluisterde societyfiguur.
Het beschrijft zijn val, zijn smartelijke, maar inzicht verschaffende gevangenisstraf en zijn eenzaam en contemplatief leven daarna.
Peter Ackroyd heeft méér dan een intelligente parodie geschreven, méér dan een werk van historische fictie. Hij heeft de bekende feiten over Oscar Wide genomen en die getransformeerd in een scherp, 'authentiek' portret van de schrijver.
'Het laatste testament van Oscar Wilde' is een boeiend mengsel van pastiche, literaire studie en romankunst.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.