Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Ackroyd, Peter - Het laatste testament van Oscar Wilde; vert. (uit het Engels) door Mark De Neve en Mon Nys. - Vert. van: The last testament of Oscar Wilde. - 1983.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Ackroyd, Peter
Titel: Het laatste testament van Oscar Wilde; vert. (uit het Engels) door Mark De Neve en Mon Nys. - Vert. van: The last testament of Oscar Wilde. - 1983.
ISBN: 9789063031664
Uitgever: Kritak
Bijzonderheid: 1987/2e dr./240 p./paperback/nieuw
Prijs: € 5,00
Meer info Met dit boek heeft Peter Ackroyd beschreven wat Oscar Wilde niet heeft geschreven: het dagboek van de laatste vier, armoedige en eenzame maanden van zijn leven. Dit dagboek handelt niet zozeer over de gebeurtenissen van die laatste maanden in Parijs, als wel over alles wat daaraan vooraf ging. Vanaf zijn Ierse jeugd tot zijn leven als gevierde, door schandalen omfluisterde societyfiguur.
Het beschrijft zijn val, zijn smartelijke, maar inzicht verschaffende gevangenisstraf en zijn eenzaam en contemplatief leven daarna.
Peter Ackroyd heeft méér dan een intelligente parodie geschreven, méér dan een werk van historische fictie. Hij heeft de bekende feiten over Oscar Wide genomen en die getransformeerd in een scherp, 'authentiek' portret van de schrijver.
'Het laatste testament van Oscar Wilde' is een boeiend mengsel van pastiche, literaire studie en romankunst.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.