Severeijns, Jan - Het vermoeden

Schrijver:
Titel: Het vermoeden
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: 1986/1e dr./82 p./paperback
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De hoofdpersoon in dit boek valt een katholieke opvoeding ten deel, met als 'hoogtepunt' de studie aan het Klein-Seminarie als kandidaat voor het Priesterschap Gods.
Maar hij zet zijn vraagtekens bij de woorden en daden van hen die hem omringen. Hij vindt dat ze beter moesten weten met hun bemin je naaste als jezelf, hun staat van genade, hun roeping, hun gewijd zijn, hun gezalfde handen. Hij kan zich niet met hun denkbeelden verenigen - maar tegelijk is daar de twijfel. Want je studie aan een seminarie opgeven staat gelijk aan totaal gefaald hebben

Het thema van dit boek is het innerlijk conflict van een mens die voor de keuze komt te staan: moet hiij zich conformeren aan alle schijnheiligheid of nemt hij krachtdadig het besluit zich ervan af te wenden, in de wetenschap dat iedereen hem zal laten vallen.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.