Büch, Boudewijn - Links!; een rode burleske

Schrijver:
Titel: Links!; een rode burleske
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheden: 1986/4e dr./186 p./paperback met flappen
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Links!' is een Hollands drama dat speelt in het zogenaamde 'alternatieve studentenmilieu' aan het einde van de jaren zestig en de eerse jaren van het daaropvolgende decennium. De hoofdpersoon van dit boek wordt gegrepen door het maoïsme en gaat met vier volwassenen en twee kinderen in een commune wonen.
Al gauw beginnen voor hem de problemen: hij is niet strak genoeg in de leer, spuit morfine en leest reactionaire boeken. Na een paar jaar wordt hij uit de leefgemeenschap gestoten en zal zijn leven een reactionaire vorm aannemen.
'Links!' is een tragisch, tragikomisch maar vooral ook vrolijk boek. Vijf volwassenen die in de polder Mao's leer proberen uit te dragen, de twee kinderen die er niets van begrijpen en het centrale vraagstuk: hoe pas je homoseksualiteit in Mao's leer en de Culturele Revolutie in?
'Links!' is een uniek boek omdat het over een periode gaat die in de Nederlandse literatuur nauwelijks beschreven werd terwijl zij tot de meest treurige maar ook hilarische van het naoorlogse, vaderlandse revolutiedenken behoort.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.