Van Babylon, Dirk - De zwarte bruidegom

Schrijver:
Titel: De zwarte bruidegom
ISBN: 9022310485
Taal: Nederlands
Uitgever: Manteau
Bijzonderheden: 1986/1e dr./420 p./paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dirk van Babylon is een dertigjarige arts, die vastbesloten is een eigenzinnige plaats te verwerven in het literaire leven, een rasschrijver die het geduld heeft gehad lang genoeg te wachten met publiceren, zodat hij met 'De zwarte bruidegom' een werk kan aanbieden dat onconventioneel is naar thematiek en vormgeving.

Een huisarts uit Brussel heeft een mislukte homo-relatie van vier maanden achter de rug. Om zijn depressie te boven te komen en de leegte weg te schrijven, gaat hij een week naar Napels en Capri en brengt tezelfdertijd verslag uit van gebeurtenissen en toestanden. Hij is op zoek naar 'de zwarte bruidegom'...Uit de regressie uit het verleden blijkt, dat de verlamde moeder en de dominerende zuster, te zamen met de liefdeloosheid in zijn heteroseksuele jeugdomgeving, bepalend zijn geweest voor zijn erotische verlangen, die hij nu heidens wil uitleven, én voor de sterke emotionaliteit die hij steeds weer in abstracte redeneringen heeft willen blokkeren.
Dirk van Babylon is een auteur die soms kwetst, maar zich ook kwetsbaar opstelt in een doolhof die weleens zijn verdriet van België zou kunnen verbergen.
(Leo J. Krijnsprijs 1986)
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.