Bell, Alan P., en Martin S. Weinberg - Het Kinsey rapport over

Schrijver:
Titel: Het Kinsey rapport over vrouwelijke en mannelijke homoseksualiteit; met een voorwoord van prof. dr. C. van Emde Boas en prof. dr. P. Nijs
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheden: 1979/1e dr./320 p./paperback
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Homoseksualiteit is een verschijnsel dat het gevoelsleven van letterlijk miljoenen mensen beinvloedt. Reeds in de beginjaren van zijn veelomstreden onderzoek naar de menselijke seksualiteit ontdekten Kinsey en zijn medewerkers, dat grote aantallen mannen en vrouwen zich gedurende hun jeugd en als volwassene met homoseksuele handelwijzen hadden bezig gehouden. Ondanks het tumult waarmee deze informatie werd ontvangen, vatte Kinsey het stoutmoedige plan op na zijn schokkende rapporten over de seksualiteit van de Vrouw en van de Man zijn onderzoek naar vormen van homoseksueel gedrag uit te breiden en te publiceren. Daartoe verzamelde hij een zeer groot aantal levensgeschiedenissen van overwegend homoseksueel gerichte mensen, maar hij stierf voor de gegevens geanalyseerd konden worden. Zijn medewerkers hebben het veldwerk op grote schaal voortgezet en zeven jaar aan dit rapport gewerkt.
Het seksuologisch onderzoek is de pionierfase te boven gekomen, waardoor niet alleen gegevens over leeftijd, technieken, frequentie en partners worden gepresenteerd, maar ook de - van veel groter belang zijnde - samenhang met de fundamentele maatschappelijke en psychologische levensomstandigheden, zodat het rapport volgens velen nog jarenlang als standaaarderk over dit onderwerp zal gelden.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.