Stolk, Bram van - S-1; roman

Schrijver:
Titel: S-1; roman
ISBN: 9789029050500
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 1995/1e dr./160 p./paperback/nieuw
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wat bezielt een jongeman om na zijn middelbare school de liefde te verkennen? Voor deze nazaat uit een vermaard geslacht ligt de wereld open, maar hij bewandelt niet de vanzelfsprekende, gemakkelike weg. Zijn luxe-leven brengt hem aanvankelijk in het mondaine Parijs van 1960, waar hij de erotiek leert kennen, maar pas op de Kaderschool der Cavalerie ontdekt hij hoever daad en verlangen uit elkaar liggen.
'S-1' beschrijft de dienstplicht zonder de geijkte ironie over vaderlandsliefde, uniformen en discipline. Waarom hunkert de jonge onderofficier zo naar kameraadschap met gewone mannen? In zijn oude milieu ervoer hij hoe makkelijk mensen elkaar in de steek kunnen laten, maar hoe trouw is hij zelf? Wie is hij en waar hoort hij thuis?
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.