Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Stolk, Bram van - S-1; roman

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Stolk, Bram van
Titel: S-1; roman
ISBN: 9789029050500
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheid: 1995/1e dr./160 p./paperback/nieuw
Prijs: € 4,00
Meer info Wat bezielt een jongeman om na zijn middelbare school de liefde te verkennen? Voor deze nazaat uit een vermaard geslacht ligt de wereld open, maar hij bewandelt niet de vanzelfsprekende, gemakkelike weg. Zijn luxe-leven brengt hem aanvankelijk in het mondaine Parijs van 1960, waar hij de erotiek leert kennen, maar pas op de Kaderschool der Cavalerie ontdekt hij hoever daad en verlangen uit elkaar liggen.
'S-1' beschrijft de dienstplicht zonder de geijkte ironie over vaderlandsliefde, uniformen en discipline. Waarom hunkert de jonge onderofficier zo naar kameraadschap met gewone mannen? In zijn oude milieu ervoer hij hoe makkelijk mensen elkaar in de steek kunnen laten, maar hoe trouw is hij zelf? Wie is hij en waar hoort hij thuis?
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.