DE TEMMERMAN, Ignace en DE WOLF, Koenraad; - HET KASTEEL VAN LE

Schrijver:
Titel: HET KASTEEL VAN LEEUWERGEM. IN DE VOETSPOREN VAN LODEWIJK XV EN MADAME DE POMPADOUR,
Uitgever: , Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, 2000,
Bijzonderheden: Gebrocheerd, geillustreerde kartonomslag met flappen, 140 x 210mm., 80pp., zeer mooie en uitgebreide kleurillustratie. ISBN 90 74311 29 6.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Onder de titel 'Het kasteel van Leeuwergem. In de voetsporen van Lodewijk XV en madame de Pompadour' brengen de auteurs Koenraad De Wolf en Ignace De Temmerman een boeiende kijk op een pareltje van kasteelarchitectuur, dat verborgen ligt aan de rand van de Vlaamse Ardennen, in het mooie dorpje Leeuwergem bij Zottegem. De beknopte, maar rijk geillustreerde publicatie is een verhelderende bundeling van reeds bekende gegevens en nieuwe onderzoeksresultaten van beide auteurs. Het kasteel van Leeuwergem verdient in meer dan een opzicht de aandacht van een breder publiek dan enkele ingewijden in de streekgeschiedenis en de bouwkunst. We maken kennis met de vroeg-middeleeuwse oorsprong van de heerlijkheid, haar zetel, de verbouwing tot een residentieel kasteel in de 16de eeuw, de bouw van het tweede kasteel in de 17de eeuw, de ontstaansgeschiedenis van het huidige gebouw en de erfopvolging van de bewoners van 1156 tot op vandaag. Nieuw.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

DE TEMMERMAN, Ignace en DE WOLF, Koenraad; - HET KASTEEL VAN LEEUWERGEM. IN DE VOETSPOREN VAN LODEWIJK XV EN MADAME DE POMPADOUR,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.