BOGAERS, Marie - Rose; GAILLARD, Karin en TEN HORN - VAN NISPEN, Marie

Schrijver:
Titel: DE PORCELEYNE FLES. DE WEDERGEBOORTE VAN EEN DELFTSE AARDEWERKFABRIEK.
Uitgever: Utrecht/ Antwerpen, Veen/ Reflex, 1986
Bijzonderheden: Gebrocheerd, geillustreerde kartonomslag, 205 x 280mm., 275pp., uitgebreid geillustreerd in kleur en z/w. ISBN 9063221258.
Prijs: € 65,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Dit boek gaat in op de sociale geschiedenis van de fabriek en belicht belangrijke kunsthistorische ontwikkelingen die in de negentiende en twintigste eeuw hun invloed hebben gehad op de produktie van de Porceleyne Fles. Het boek concentreert zich op de periode 1876 - 1940. In de bijlagen zijn onder andere alle bekende schilders- en ontwerperssignaturen afgebeeld, alsmede de fabrieksmerken. Op de imitatieproblematiek wordt kort ingegaan. Boek is in goede staat.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

BOGAERS, Marie - Rose; GAILLARD, Karin en TEN HORN - VAN NISPEN, Marie-Louise. - DE PORCELEYNE FLES. DE WEDERGEBOORTE VAN EEN DELFTSE AARDEWERKFABRIEK.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.