MacLean, Alistair - Rivier des doods

Schrijver:
Titel: Rivier des doods
ISBN: 9010040380
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheden: 1981, 1e druk, gebonden met s.o., hardcover of ppb, 185 pag.
Prijs: € 0,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Mato Grosso, de \"groene hel\" van de Zuidamerikaanse jungle, een vrijwel ontoegankelijk gebied, met verraderlijke rivieren en moerassen, levensgevaarlijke roofdieren, slangen en insecten, bloeddorstige Indianenstammen....
Door dit helse land trekt een groep avonturiers, op zoek naar El Dorado, de legendarische Gouden Stad van de Inca's, waar het goud tot aan de hemel reikt. Maar sommigen onder hen zijn niet op jacht naar het goud. Zij hebben een bloedige rekening te vereffenen met een gevluchte nazimisdadiger, die zich in het hart van de jungle schuilhoudt. Spionage en contraspionage, moorddadige gevechten in de smorende oerwoudhitte, woeste achtervolgingen, huiveringwekkende onthullingen - een jubileum-MacLean om in één adem uit te lezen!
Verder lezen

anubis

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden. De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacLean, Alistair - Rivier des doods

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij anubis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met anubis
  • Na uw bestelling ontvangen u en anubis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van anubis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • anubis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.