Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

MacLean, Alistair - Rivier des doods

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: MacLean, Alistair - Rivier des doods
Schrijver: MacLean, Alistair
Titel: Rivier des doods
ISBN: 9010040380
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheid: 1981, 1e druk, hardcover met stofomslag, goede staat, 185 pag.
Prijs: € 0,80
Meer info De Mato Grosso, de \"groene hel\" van de Zuidamerikaanse jungle, een vrijwel ontoegankelijk gebied, met verraderlijke rivieren en moerassen, levensgevaarlijke roofdieren, slangen en insecten, bloeddorstige Indianenstammen....
Door dit helse land trekt een groep avonturiers, op zoek naar El Dorado, de legendarische Gouden Stad van de Inca's, waar het goud tot aan de hemel reikt. Maar sommigen onder hen zijn niet op jacht naar het goud. Zij hebben een bloedige rekening te vereffenen met een gevluchte nazimisdadiger, die zich in het hart van de jungle schuilhoudt. Spionage en contraspionage, moorddadige gevechten in de smorende oerwoudhitte, woeste achtervolgingen, huiveringwekkende onthullingen - een jubileum-MacLean om in één adem uit te lezen!
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.