COHEN, Mischa ( tekst ); - Annie Van Gemert. Kinderrijk ,Grote

Schrijver:
Titel: Annie Van Gemert. Kinderrijk ,Grote gezinnen in Nederland en Vlaanderen
Uitgever: Nijmegen, Annie van Gemert, 2003
Bijzonderheden: Gebonden, geillustreerde kartonomslag in kleur, 195 x 230mm., pagina's niet genummerd, uitgebreide foto-illustratie in kleur. ISBN 908069581513978.
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
De zwart-wit (familie) portretten laten het dagelijks leven zien van grote gezinnen. De foto's zijn gemaakt in de periode 1996-2002. Annie van Gemert laat een wereld zien die veel mensen niet kennen: het dagelijks leven van grote families - mensen met dertien, veertien of zestien kinderen. Zoals het gezin van Astrid (45) en Dirk (48) en hun kinderen Manuel (24), Michal (22), Noe (20), Jonathan (19), Tabitha (17), Miriam (15), Salome (13), Melody (12), Lydia (10), Jim (9), Stefan (6), Daniel (4), Ruben (2) en Rebecca (1). De zwart-witfoto's van Van Gemert zijn sober, ze wil de mensen vastleggen zoals ze zijn. Naast waardige familieportretten tonen de onopgesmukte beelden dagelijkse beslommeringen: grote hoeveelheden eten, afwas en speelgoed worden afgewisseld met bergen wasgoed, twintig paar laarzen en een dozijn tandenborstels. Tienermeiden poseren in hun kamer voor stapelbedden, vader en dochter bereiden het vlees en de kinderen tekenen niet op papier, maar hebben een schoolbord tot hun beschikking. Om een divers beeld te kunnen geven zocht Van Gemert kinderrijke gezinnen met een uiteenlopende sociale, religieuze en maatschappelijke achtergrond. De foto's in het boek worden begeleid door een tiental interviews waarin de sociaal-economische en culturele context geschetst wordt waarbinnen grote gezinnen van nu zich staande houden.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

COHEN, Mischa ( tekst ); - Annie Van Gemert. Kinderrijk ,Grote gezinnen in Nederland en Vlaanderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.