Dobbelsteen, Rob van den - Oud . Gesprekken met oudere mensen.

Schrijver:
Titel: Oud . Gesprekken met oudere mensen. Ingeleid door Simon Carmiggelt, met illustraties van Peter van Straaten.
ISBN: 9789029096119
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Meulenhoff Informatief,
Bijzonderheden: 1979, 1ste druk. Ingenaaid. Softcover. 120 p., prima exemplaar Het is verlucht met fraaie illustraties van Peter van Straaten en in grote letter gedrukt, waardoor het ook toegankelijk wordt voor de bejaarde zelf. Een alleraardigst boek!
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Serie van 10 vraaggesprekken met bejaarde mensen die zeer uiteenlopen in levensopvattingen en -omstandigheden. Het boekje geeft in hun eigen woorden goed inzicht in het leven dat een ouder wordend mens in onze maatschappij min of meer moet leven. Het is verlucht met fraaie illustraties van Peter van Straaten en in grote letter gedrukt, waardoor het ook toegankelijk wordt voor de bejaarde zelf. Een alleraardigst boek! Erg fijn is vooral dat de auteur zijn lezers nergens een oordeel opdringt.

(NBD|Biblion recensie, H.J.M. Bartelink-Hoos)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dobbelsteen, Rob van den - Oud . Gesprekken met oudere mensen. Ingeleid door Simon Carmiggelt, met illustraties van Peter van Straaten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.