Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Dobbelsteen, Rob van den - Oud . Gesprekken met oudere mensen. Ingeleid door Simon Carmiggelt, met illustraties van Peter van Straaten.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dobbelsteen, Rob van den - Oud . Gesprekken met oudere mensen. Ingeleid door Simon Carmiggelt, met illustraties van Peter van Straaten.
Schrijver: Dobbelsteen, Rob van den
Titel: Oud . Gesprekken met oudere mensen. Ingeleid door Simon Carmiggelt, met illustraties van Peter van Straaten.
ISBN: 9789029096119
Uitgever: Amsterdam, Meulenhoff Informatief,
Bijzonderheid: 1979, 1ste druk. Ingenaaid. Softcover. 120 p., prima exemplaar Het is verlucht met fraaie illustraties van Peter van Straaten en in grote letter gedrukt, waardoor het ook toegankelijk wordt voor de bejaarde zelf. Een alleraardigst boek!
Prijs: € 5,00
Meer info Serie van 10 vraaggesprekken met bejaarde mensen die zeer uiteenlopen in levensopvattingen en -omstandigheden. Het boekje geeft in hun eigen woorden goed inzicht in het leven dat een ouder wordend mens in onze maatschappij min of meer moet leven. Het is verlucht met fraaie illustraties van Peter van Straaten en in grote letter gedrukt, waardoor het ook toegankelijk wordt voor de bejaarde zelf. Een alleraardigst boek! Erg fijn is vooral dat de auteur zijn lezers nergens een oordeel opdringt.

(NBD|Biblion recensie, H.J.M. Bartelink-Hoos)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.