Melissen, Sipko - De vendelzwaairer; twee novellen

Schrijver:
Titel: De vendelzwaairer; twee novellen
ISBN: 9021474808
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido
Bijzonderheden: 2003/1e dr./272 p./paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'De vendelzwaaier' is de kroniek van de jarenlange vriendschap tussen Matthijs van Wittel en Orlando Medzidemi. Deze vriendschap bereikt zijn hoogtepunt tijdens de feestelijkheden rond de Palio, de wereldberoemde paardenrace op het grote plein van Siena. Daar stuit Matthijs op raadsels uit het verleden van Orlando. In de nacht na de Palio komt het tot een confrontatie.
De novelle 'Plaatsbewijs' speelt zich af tijdens een weekend rond het Bodenmeer. De cineast Matthias is te gast bij Hannelore en Volker Breidecker. Vijf jaar daarvoor hebben zij elkaar leren kenen in het Muziektheater in Amsterdam. Het kaartje dat Matthias die avond over had, schenkt hij aan een man die, in de rij wachtenden voor de avondkassa, een bijzondere indruk op hem maakt: Volker. Matthias komt dat weekend tot een helder inzicht; het kaartje dat je over hebt geef je altijd aan dezelfde persoon.
Op suggestieve wijze verbeelden beide novellen wat Sandor Marai noemt 'de eros van de vriendschap.'
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.