N/A; - MAURICE CARLIER. LICHT IN BEWEGING,

Schrijver:
Titel: MAURICE CARLIER. LICHT IN BEWEGING,
Uitgever: Drogenbos, FeliXart museum, 2009
Bijzonderheden: softcover, geillustreerde kartonomslag, 195 x 200mm., 242pp., mooie en uitgebreide illustratie in kleur en z/w.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen Nederland)
Meer info:
Maurice Carlier was een van de pioniers van de abstracte beeldhouwkunst in Belgie. Ondanks zijn indrukwekkende en veelzijdige oeuvre, is het werk van Maurice Carlier vandaag weinig gekend. Dat was ooit anders: tot vier maal toe stelde Carlier zijn werk voor in een solotentoonstelling in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten in de jaren 1930-1950, en kon hij rekenen op de belangstelling van collega-kunstenaars zoals Jean-Jacques Gailliard (1890-1976) en Jacques Moeschal (1913-2004). De tentoonstelling volgt een chronologische opbouw die een stilistische evolutie in Carliers werk zichtbaar maakt. Ze is samengesteld uit de verschillende artistieke technieken die de kunstenaar doorheen zijn gehele leven beheerste: architectuur, meubelkunst, schilderkunst, grafische kunst en beeldhouwkunst. De retrospectieve brengt ongeveer 150 nooit eerder samengebrachte werken samen. 04.10.2009 - 31.01.2010 - FeliXart museum Drogenbos. Boek is in goede staat.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Putte

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N/A; - MAURICE CARLIER. LICHT IN BEWEGING,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.