Badsey, Stephen ; Roger Cirillo ; Nigel de Lee e.a. - D-Day. In

Schrijver:
Titel: D-Day. Invasie in Normandië. Van de invasie in Normandië tot de bevrijding van Parijs.
Taal: Nederlands
Uitgever: M & P, Weert / Standaard, Antwerpen
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 1994, 224 blz. Met 320 foto's, 40 tekeningen + kaarten en een index. Afm. 26 x 34 cm. Gewicht : 1560 gram. Pakketpost.
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Acht bekende militaire historici uit zowel Engeland, de Verenigde Staten als Duitsland beschrijven in elf hoofdstukken gedetailleerd de planning, de voorbereidingen, de oefeningen en de daadwerkelijke uitvoering van de operatie 'Overlord', de grootscheepse geallieerde landing in Normandië. Met medewerking van 14 bekende musea en talloze privé-collecties is het boek rijk geïllustreerd met vaak unieke afbeeldingen in kleur. Duidelijke overzichtskaarten geven een goed beeld van de beschreven militaire operaties. De auteurs schenken in dit boek tevens aandacht aan de verdere gevechten in Normandië en Bretagne, de landing in Zuid-Frankrijk op 15 augustus 1944, de geallieerde opmars naar Parijs en de bevrijding van de Franse hoofdstad.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.