Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Badsey, Stephen ; Roger Cirillo ; Nigel de Lee e.a. - D-Day. Invasie in Normandië. Van de invasie in Normandië tot de bevrijding van Parijs.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Badsey, Stephen ; Roger Cirillo ; Nigel de Lee e.a.
Titel: D-Day. Invasie in Normandië. Van de invasie in Normandië tot de bevrijding van Parijs.
ISBN:
Uitgever: M & P, Weert / Standaard, Antwerpen
Bijzonderheid: Gebonden met stofomslag, 1994, 224 blz. Met 320 foto's, 40 tekeningen + kaarten en een index. Afm. 26 x 34 cm. Gewicht : 1560 gram. Pakketpost.
Prijs: € 14,00
Meer info Acht bekende militaire historici uit zowel Engeland, de Verenigde Staten als Duitsland beschrijven in elf hoofdstukken gedetailleerd de planning, de voorbereidingen, de oefeningen en de daadwerkelijke uitvoering van de operatie 'Overlord', de grootscheepse geallieerde landing in Normandië. Met medewerking van 14 bekende musea en talloze privé-collecties is het boek rijk geïllustreerd met vaak unieke afbeeldingen in kleur. Duidelijke overzichtskaarten geven een goed beeld van de beschreven militaire operaties. De auteurs schenken in dit boek tevens aandacht aan de verdere gevechten in Normandië en Bretagne, de landing in Zuid-Frankrijk op 15 augustus 1944, de geallieerde opmars naar Parijs en de bevrijding van de Franse hoofdstad.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.