Toor van A.F. - Aan armen uit genâ

Schrijver:
Titel: Aan armen uit genâ
ISBN: 9789033121463
Taal: Nederlands
Uitgever: Den Hertog Houten
Bijzonderheden: Uit het leven van Ds. A. Elshout
Prijs: € 11,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Uit het leven van ds. A. Elshout
Arie Elshout wordt niet, zoals iedereen denkt, profvoetballer of procuratiehouder bij scheepvaartmaatschappij Van Ommeren. De Heere stoot hem uit in Zijn wijngaard, omdat Hij een bijzondere opdracht heeft voor hem. Niet alleen krijgt de predikant Elshout grote betekenis als woordverkondiger, zowel in Nederland als in Noord-Amerika, ook mag hij zich inzetten voor de zending van de Gereformeerde Gemeenten en voor het kerkelijk jeugdwerk. Zijn boeken over psychisch lijden, Een helpende hand en Nogmaals een helpende hand, zijn ook buiten de eigen kring veel mensen tot steun geweest. Ook heeft hij een grote rol gehad bij het tot stand komen van het psychiatrisch ziekenhuis ÈBosch en Duin'.
Maar om zoveel te kunnen betekenen, moet de mens Elshout diepe wegen door. Om, als Gods dienstknecht, aan armen uit genade, Zijn hulp ter verlossing te kunnen tonen...
Het leven van Arie Elshout en zijn vrouw Elfriede Melzian kent vele aangrijpende momenten, soms diepe vertwijfeling. Maar in hun leven geldt door genade: uit die alle redt hen de Heere.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toor van A.F. - Aan armen uit genâ

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vonk Boeken Ternaard

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vonk Boeken Ternaard
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vonk Boeken Ternaard een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vonk Boeken Ternaard vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vonk Boeken Ternaard kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.