Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vonk Boeken Ternaard.


 

Toor van A.F. - Aan armen uit genâ

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Toor van A.F. - Aan armen uit genâ
Schrijver: Toor van A.F.
Titel: Aan armen uit genâ
ISBN: 9789033121463
Uitgever: Den Hertog Houten
Bijzonderheid: Uit het leven van Ds. A. Elshout
Prijs: € 11,50
Meer info Uit het leven van ds. A. Elshout
Arie Elshout wordt niet, zoals iedereen denkt, profvoetballer of procuratiehouder bij scheepvaartmaatschappij Van Ommeren. De Heere stoot hem uit in Zijn wijngaard, omdat Hij een bijzondere opdracht heeft voor hem. Niet alleen krijgt de predikant Elshout grote betekenis als woordverkondiger, zowel in Nederland als in Noord-Amerika, ook mag hij zich inzetten voor de zending van de Gereformeerde Gemeenten en voor het kerkelijk jeugdwerk. Zijn boeken over psychisch lijden, Een helpende hand en Nogmaals een helpende hand, zijn ook buiten de eigen kring veel mensen tot steun geweest. Ook heeft hij een grote rol gehad bij het tot stand komen van het psychiatrisch ziekenhuis ÈBosch en Duin'.
Maar om zoveel te kunnen betekenen, moet de mens Elshout diepe wegen door. Om, als Gods dienstknecht, aan armen uit genade, Zijn hulp ter verlossing te kunnen tonen...
Het leven van Arie Elshout en zijn vrouw Elfriede Melzian kent vele aangrijpende momenten, soms diepe vertwijfeling. Maar in hun leven geldt door genade: uit die alle redt hen de Heere.
Boek bekijken

Vonk Boeken Ternaard

zakelijk

Vonk Boeken Ternaard uit Ternaard

Logo Vonk Boeken Ternaard

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.