Barr, Emily - Backpack (Als reizen moordend wordt)

Schrijver:
Titel: Backpack (Als reizen moordend wordt)
ISBN: 9069746409
Taal: Nederlands
Uitgever: Arena
Bijzonderheden: 2004, 8e druk, 382 pp paperback, zgan
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Emily Barr - Backpack
(Als reizen moordend wordt)
(Arena)
ISBN 90-6974-640-9
8e druk 2004
382 pp paperback
(boek is in prima staat!)

Na de dood van haar moeder gaat een jonge Engelse, Tansy, rondtrekken in het Verre Oosten. In het begin heeft ze veel moeite om zich aan te passen aan de totaal andere manier van leven daar, maar na enige tijd ontmoet ze mensen die ook rondtrekken. Ze krijgt een relatie met Max, die ze na veel overreding alles vertelt over de dood van haar moeder. Intussen heeft ze via e-mail contact met vrienden en familie en wordt ze gewaarschuwd voor een moordenaar die ook in het Verre Oosten rondtrekt en meisjes vermoordt die gelijkenis vertonen met haar. Het blijkt dat hij steeds een voorwerp van Tansy bij het lijk achterlaat. Uiteindelijk komt het in Tibet tot een climax. Dit boek laat op een satirische manier zien door welke motieven rugzakreizigers bewogen worden om te gaan trekken en hoe zij zich al of niet aanpassen aan de nieuwe omgeving. Het verhaal is spannend maar ook heel informatief en laat alle problemen zien waar trekkers mee te maken krijgen. Maar ook toont het de veranderingen in een jonge vrouw als zij met zichzelf geconfronteerd wordt. Leuk en leerzaam verhaal van de 29-jarige Britse schrijfster van columns en reisverhalen

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Barr, Emily - Backpack (Als reizen moordend wordt) Barr, Emily - Backpack (Als reizen moordend wordt) Barr, Emily - Backpack (Als reizen moordend wordt) Barr, Emily - Backpack (Als reizen moordend wordt)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.