Brouwer, Karel - Aanhoudend bewolkt

Schrijver:
Titel: Aanhoudend bewolkt
ISBN: 9027443467
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: 1995, 1e druk, 159 pp gebonden, ***NIEUWSTAAT***, Staat van het boek: 10.0
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Karel Brouwer - Aanhoudend bewolkt
(Het Spectrum)
ISBN 90-274-4346-7
159 pp gebonden
1e druk 1995
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

Karel Brouwer (1948), tekstschrijver en pr-manager beschrijft volgens de achterflap 'een doorsnee Nederlands gezin'. Vader Alfred is een gedesillusioneerde universiteitsmedewerker, moeder Hanna een ex-danseres die haar verdwenen jeugd probeert te vergeten met sherry en pulpromannetjes. Puberzoon Gijs zit nog op school maar brengt zijn tijd liever door met enkele 'randcriminelen'. Het verhaal speelt zich af op één maandag. Alfred maakt geheel onverwacht een slippertje; Hanna zakt in een kroeg door met een oude kennis en Gijs knutselt met z'n vrienden benzinebommen in elkaar. Het einde van het boek is een waar armageddon. Een van de vrienden ontploft met een bom in z'n hand wanneer hij die naar de trein wil gooien, de trein waarin Alfred naar huis terugkeert. En bij hun huis zien Alfred en Hanna nog net de laatste stralen die de brandweer op hun huis spuit. Het boek is mooi uitgegeven, gebonden in linnen, met een glanzend, geïllustreerd stofomslag.
(Biblion recensie, Gonny ten Houten-Biezeveld.)

Prijs €3,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brouwer, Karel - Aanhoudend bewolkt Brouwer, Karel - Aanhoudend bewolkt Brouwer, Karel - Aanhoudend bewolkt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.