Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Brouwer, Karel - Aanhoudend bewolkt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brouwer, Karel - Aanhoudend bewolkt
Schrijver: Brouwer, Karel
Titel: Aanhoudend bewolkt
ISBN: 9027443467
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheid: 1995, 1e druk, 159 pp gebonden, ***NIEUWSTAAT***, Staat van het boek: 10.0
Prijs: € 3,50
€ 3,70
Meer info Karel Brouwer - Aanhoudend bewolkt
(Het Spectrum)
ISBN 90-274-4346-7
159 pp gebonden
1e druk 1995
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

Karel Brouwer (1948), tekstschrijver en pr-manager beschrijft volgens de achterflap 'een doorsnee Nederlands gezin'. Vader Alfred is een gedesillusioneerde universiteitsmedewerker, moeder Hanna een ex-danseres die haar verdwenen jeugd probeert te vergeten met sherry en pulpromannetjes. Puberzoon Gijs zit nog op school maar brengt zijn tijd liever door met enkele 'randcriminelen'. Het verhaal speelt zich af op één maandag. Alfred maakt geheel onverwacht een slippertje; Hanna zakt in een kroeg door met een oude kennis en Gijs knutselt met z'n vrienden benzinebommen in elkaar. Het einde van het boek is een waar armageddon. Een van de vrienden ontploft met een bom in z'n hand wanneer hij die naar de trein wil gooien, de trein waarin Alfred naar huis terugkeert. En bij hun huis zien Alfred en Hanna nog net de laatste stralen die de brandweer op hun huis spuit. Het boek is mooi uitgegeven, gebonden in linnen, met een glanzend, geïllustreerd stofomslag.
(Biblion recensie, Gonny ten Houten-Biezeveld.)

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.