Maxted, Anna - Vallen en opstaan

Schrijver:
Titel: Vallen en opstaan
ISBN: 9041760865
Taal: Nederlands
Uitgever: Zilver Pockets
Bijzonderheden: 2005, 5e druk, 462 pp pocket, in goede staat
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Anna Maxted - Vallen en opstaan
(Zilver Pockets)
ISBN 90-417-6086-5
5e druk 2005
462 pp pocket
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.0

Helen Bradshaw is 26 en leidt een redelijk gelukkig leven met een drukke baan bij een tijdschrift, een leuke huisgenoot, een aantrekkelijke, maar egocentrische huisbaas en een uitgebreid vriendinnennetwerk.
Wanneer haar vader plotseling overlijdt, is het alsof er een aardbeving plaatsvindt. Terwijl ze de rots in de branding is voor haar suïcidale moeder, lijkt haar eigen, toch chaotische leven verder af te brokkelen. Verwikkelingen met kat en dierenarts, persoonlijke blunders en vluchtgedrag wijzen op onverwerkt verdriet en tegenstrijdige gevoelens ten opzichte van haar overleden vader. Struikelend van crisis naar crisis, krijgt Helen langzaam weer grip op haar leven en weet ze haar eigen plek te vinden.
'Als Maxted dit scherpe, grappige verhaal van het liefdesleven en gewone leven van een Britse vrouw had geschreven vóór het Bridget Jones fenomeen, was de roman van Fielding misschien afgedaan als een flauwe afspiegeling' Publisher's Weekly
'Warm, ontroerend en erg grappig' Marian Keyes
'Grappig en slim (...) net als Bridget Jones, weigert het om de ellende van het leven te verbloemen; maar in tegenstelling tot Bridget, zijn de trauma's van de heldin serieus, wat het een kracht geeft die de zorgen van haar voorganger lachwekkend onbeduidend maken. Het is onweerstaanbaar, menselijk en zorgwekkend grappig, en beter geschreven dan de meeste "literaire" romans' Evening Standard
Anna Maxted is 30 en woont in Londen met haar katten, Disco en Natasha, en haar man Phil. Ze schrijft voor Cosmopolitan en heeft een column in Esquire. Vallen en opstaan is haar debuutroman.

Prijs €3,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maxted, Anna - Vallen en opstaan Maxted, Anna - Vallen en opstaan Maxted, Anna - Vallen en opstaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.