Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Maxted, Anna - Vallen en opstaan

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Maxted, Anna - Vallen en opstaan
Schrijver: Maxted, Anna
Titel: Vallen en opstaan
ISBN: 9041760865
Uitgever: Zilver Pockets
Bijzonderheid: 2005, 5e druk, 462 pp pocket, in goede staat
Prijs: € 3,00
€ 3,70
Meer info Anna Maxted - Vallen en opstaan
(Zilver Pockets)
ISBN 90-417-6086-5
5e druk 2005
462 pp pocket
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.0

Helen Bradshaw is 26 en leidt een redelijk gelukkig leven met een drukke baan bij een tijdschrift, een leuke huisgenoot, een aantrekkelijke, maar egocentrische huisbaas en een uitgebreid vriendinnennetwerk.
Wanneer haar vader plotseling overlijdt, is het alsof er een aardbeving plaatsvindt. Terwijl ze de rots in de branding is voor haar suïcidale moeder, lijkt haar eigen, toch chaotische leven verder af te brokkelen. Verwikkelingen met kat en dierenarts, persoonlijke blunders en vluchtgedrag wijzen op onverwerkt verdriet en tegenstrijdige gevoelens ten opzichte van haar overleden vader. Struikelend van crisis naar crisis, krijgt Helen langzaam weer grip op haar leven en weet ze haar eigen plek te vinden.
'Als Maxted dit scherpe, grappige verhaal van het liefdesleven en gewone leven van een Britse vrouw had geschreven vóór het Bridget Jones fenomeen, was de roman van Fielding misschien afgedaan als een flauwe afspiegeling' Publisher's Weekly
'Warm, ontroerend en erg grappig' Marian Keyes
'Grappig en slim (...) net als Bridget Jones, weigert het om de ellende van het leven te verbloemen; maar in tegenstelling tot Bridget, zijn de trauma's van de heldin serieus, wat het een kracht geeft die de zorgen van haar voorganger lachwekkend onbeduidend maken. Het is onweerstaanbaar, menselijk en zorgwekkend grappig, en beter geschreven dan de meeste "literaire" romans' Evening Standard
Anna Maxted is 30 en woont in Londen met haar katten, Disco en Natasha, en haar man Phil. Ze schrijft voor Cosmopolitan en heeft een column in Esquire. Vallen en opstaan is haar debuutroman.

Prijs €3,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.