Loy, Rosetta - De waterpoort

Schrijver:
Titel: De waterpoort
ISBN: 9029047283
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff - Amsterdam
Bijzonderheden: 1994, 108 pp paperback , zgan
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Rosetta Loy - De waterpoort
(Meulenhoff - Amsterdam)
ISBN 90-290-4728-3
uitgave uit 1994
108 pp paperback
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

In De waterpoort begeeft Rosetta Loy - schrifster van de succesvolle romans Wegen van stof en Winterdromen - zich op autobiografische terrein. Door de ogen van een zevenjarig meisje maken we de dagelijkse bepalen: het ontwaken, de kloosterschool, de wandelingen, de pianolessen... De chique moeder - obsessief in het afweren van ziekte en schande - is bijna altijd afwezig. Daarom richt het meisje zich op de andere personen in het huishouden: de kokkin, het dienstmeisje, de chauffeur, maar vooral op Anne Marie, de ondoorgrondelijk Oostenrijkse gouvernante. De waterpoort is het delicate verhaal van de onvoorwaardelijke liefde van het kind voor deze vrouw. Het vertelt hoe de wereld van het kind instort als zij voor de eerste keer in haar leven wordt verlaten. Met haar gedetailleerde maar ook impressionistische weergave van sferen en gemoedstoestanden geeft Rosetta Loy een pijnlijk duidelijke indruk van de ervaringen van het kind dat zij ooit was.

Prijs €3,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Loy, Rosetta - De waterpoort Loy, Rosetta - De waterpoort Loy, Rosetta - De waterpoort

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.