Kooij - Zonder uitgang

Schrijver:
Titel: Zonder uitgang
ISBN: 9789044610789
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 2008, Paperback, 157 pp. Nieuw.
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In deze rijkgeschakeerde bundel verhalen ontmoeten we personages die aan een beklemmende realiteit proberen te ontsnappen en tegelijkertijd elkaars verhalen binnendringen.
De flamboyante Pablo betrekt een woning in een troosteloze stad waar de bewoners hun wonderlijk gekleurde interieurs verbergen. Een slagersvrouw wast haar kunstbloemen met extra zachte shampoo maar krijgt haar agressie niet onder de duim. Een ambtenaar bedenkt een waanzinnig plan tegen de duivenoverlast. En een jonge vrouw stuurt haar vader een gigantisch bed, zich niet bewust van de innerlijke strijd die hij levert.
De prikkelende verhalen in Zonder uitgang bieden een kijkje in de knagende tragiek achter gesloten deuren. Met scherpe observaties wekt Katinka van der Kooij een wereld tot leven waarin het buitengewone het alledaagse zo dicht nadert dat het beangstigend is. In twaalf strak gecomponeerde verhalen weet zij de samenleving genadeloos te ontleden.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kooij - Zonder uitgang

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.