Broos, Kees et al. - Verteld en getekend door Piet Broos (1910-

Schrijver:
Titel: Verteld en getekend door Piet Broos (1910-1964).
Uitgever: , ,
Bijzonderheden: Gebonden, halflinnen met geillustr. platten, 119pp., 25.5x24cm., rijkelijk geillustr. in kleur. Nieuwstaat. Oplage 1100 exemplaren. ISBN 9071637107.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Deze uitgave van het gemeentemuseum Weert is uitgegeven ter gelegenheid van de gelijknamige tentoonstelling gewijd aan Piet Broos, auteur en illustrator van jeugdboeken en periodieken (1910-1964). Het eerste hoofdstuk gaat over zijn leven en werk, geschreven door zoon Kees Broos met medewerking van Pieternel Broos, de dochter van Piet. Bij dit hoofdstuk staan foto's afgedrukt en afbeeldingen uit zijn werk. In het tweede hoofdstuk 'humor in zwart op wit', geschreven door Ben Broos gaat het over de illustraties, voor kranten, tijdschriften en jeugdboeken, door de tijd heen. Karikaturale en realistische tekeningen wisselen elkaar af. Het derde hoofdstuk is een bijdrage van Kees Fens, die beschrijft hoe hij kennis heeft gemaakt met de illustraties van Broos. Het laatste hoofdstuk omvat het overzicht van het gepubliceerde werk: boeken geschreven en geillustreerd door Piet Broos, boeken met bijdragen en periodieken met bijdragen van Piet Broos en divers drukwerk. Het boek geeft een goed beeld van de auteur en diens werk; de vele illustraties geven een goed beeld van de diversiteit ervan. Deze uitgave heeft een nostalgische waarde. Met name de oudere generaties zullen zich deze auteur/illustrator herinneren. Alfabetische registers. Aantrekkelijk uitgegeven
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broos, Kees et al. - Verteld en getekend door Piet Broos (1910-1964).

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.