Freijser, Victor ; Joos Aerts ; Cees Boekraad e.a. - Het verand

Schrijver:
Titel: Het veranderend stadsbeeld van Den Haag. Plannen en processen in de Haagse stedebouw 1890-1990.
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders, Zwolle
Bijzonderheden: Gebonden met licht besch. stofomslag, 1991, 318 blz. Met foto's, tekeningen, kaarten en een index. Gewicht : 1701 gram.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een bundel stedebouwkundige artikelen uitgegeven ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan (1990) van de Geschiedkundige Vereniging Die Haghe. Zeven chronologisch geordende hoofdstukken behandelen de ontstaansperioden van de stad Den Haag. Na een inleidend hoofdstuk dat de ontwikkeling tot 1890 beschrijft, worden de opkomst van de moderne stedebouw, de stedebouw tussen de oorlogen, de wederopbouw, de grootsteedse ambities, de stadsvernieuwing en het huidige Den Haag besproken. Het boek bevat veel zwart-witte foto's, enkele kleurenfoto's, tekeningen, plattegronden en landkaarten. De goed leesbare tekst is geschikt voor de geïnteresseerde leek, maar ook voor de beroepsmatige lezer. Met name interessant zijn de twee laatste hoofdstukken, waarin de recente Haagse stads- en stedelijke vernieuwingsactiviteiten duidelijk op een rijtje worden gezet. Het boek krijgt hierdoor een actuele meerwaarde voor de architectuurhistorie.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.