ELLEN GOVERS (DIËTISTE) - VOEDING: 2000 begrippen van A tot

Schrijver:
Titel: VOEDING: 2000 begrippen van A tot Z
ISBN: 9027473781
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: BOEK IS ALS NIEUW!
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Omschrijving:
Voeding is nog steeds een actueel onderwerp, met name in relatie tot de gezondheid (MKZ- en BSE-crises, genetisch gemanipuleerde landbouwproducten, toevoegingen enz.), in relatie tot sportprestaties, dieten enz. Daarbij vallen vaak vaktermen en begrippen die niet meteen voor iedereen duidelijk zijn. In dit overzichtelijk samengestelde naslagwerk staan namen van culinaire begrippen, gerechten en garnituren, diverse voedingsstoffen, voedingsmiddelen, ziekten gerelateerd aan voeding(-stekorten), vitamines, mineralen, biologische en scheikundige termen enz. Van alle opgenomen groente- en fruitnamen wordt ook de Latijnse naam vermeld. De tekst staat in twee kolommen, de thema's vetgedrukt. In de beschrijving verwijzen naar verwante onderwerpen. Het boek wordt afgesloten met een lijst van E-nummers en een lijst van bio-actieve stoffen (stoffen die niet onder vitamines en mineralen kunnen worden ingedeeld ). Om snel een begrip op te zoeken over een breed scala aan onderwerpen is dit een eenvoudig hanteerbaar boek.

Nadere gegevens:
Titel: Voeding: 2000 begrippen van A tot Z
Auteur: Ellen Govers (diëtiste)
Uitgeverij: Het Spectrum
Uitgavejaar: 2001
ISBN: 90-274-7378-1

Het aangeboden boek is zo goed als nieuw!

Prijs: 6,95 euro (excl. verzendkosten).
Verder lezen

Wijs en waarachtig!

particulier

Wijs en waarachtig! uit Rotterdam

Logo Wijs en waarachtig!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

ELLEN GOVERS  (DIËTISTE) - VOEDING:  2000 begrippen van A tot Z

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wijs en waarachtig!

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wijs en waarachtig!
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wijs en waarachtig! een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wijs en waarachtig! vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wijs en waarachtig! kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.