Lise Coirier et al. - Xavier Lust

Schrijver:
Titel: Xavier Lust
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheden: Softcover, 26 x 21 cm, 160 p., 250 illustraties, Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058562111.
Prijs: € 49,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
In Belgie is hij al sinds de jaren 90 bekend om zijn meubelontwerpen in metaal en de inrichting van prive- en handelsruimten. Verder maakte Xavier Lust zeer snel zijn opwachting in de besloten kringen van de internationale editie. Sinds 'Le Banc' die werd uitgegeven door MDF Italia werkt hij met deze uitgever samen, maar ook met wereldwijd gereputeerde merken als De Padova, Driade, Moroso en Extremis. Lust kreeg in 2003 de Henry van de Velde Prijs voor Jong Talent van VIZO. Zijn meubels zijn herkenbaar aan hun strakke lijn. Hij (ver)vormt metalen oppervlakten wat nieuwe perspectieven opent voor stadsmeubilair, tafelkunst, badkamers, verlichting, de bekleding van elektrische producten ... Zijn talent zit in de manier om creativiteit op papier en simulatie in 3D te combineren met een subtiele aanpak in de praktijk.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lise Coirier et al. - Xavier Lust

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.