Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Lise Coirier et al. - Xavier Lust

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lise Coirier et al. - Xavier Lust
Schrijver: Lise Coirier et al.
Titel: Xavier Lust
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Softcover, 26 x 21 cm, 160 p., 250 illustraties, Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058562111.
Prijs: € 22,00
€ 6,99
Meer info In Belgie is hij al sinds de jaren 90 bekend om zijn meubelontwerpen in metaal en de inrichting van prive- en handelsruimten. Verder maakte Xavier Lust zeer snel zijn opwachting in de besloten kringen van de internationale editie. Sinds 'Le Banc' die werd uitgegeven door MDF Italia werkt hij met deze uitgever samen, maar ook met wereldwijd gereputeerde merken als De Padova, Driade, Moroso en Extremis. Lust kreeg in 2003 de Henry van de Velde Prijs voor Jong Talent van VIZO. Zijn meubels zijn herkenbaar aan hun strakke lijn. Hij (ver)vormt metalen oppervlakten wat nieuwe perspectieven opent voor stadsmeubilair, tafelkunst, badkamers, verlichting, de bekleding van elektrische producten ... Zijn talent zit in de manier om creativiteit op papier en simulatie in 3D te combineren met een subtiele aanpak in de praktijk.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.