Vlierden, Marieke van - Archipelago / Grammar + CD-ROM

Schrijver:
Titel: Archipelago / Grammar + CD-ROM
ISBN: 9789001958091
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Noordhoff, Groningen 2003 9789001958091
Bijzonderheden: paperback106 pp + CD-rom in goede staat
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In het deel Grammar uit de Archipelago-serie wordt aandacht besteed aan de meest voorkomende knelpunten in de Engelse grammatica in een zakelijke context. Het is nu eenmaal niet mogelijk om goed zakelijk Engels te leren zonder de grammatica te bestuderen. Een diepgaande grammaticale kennis is echter niet altijd nodig. Grammar biedt de grammatica aan op het juiste niveau en gaat in op de zaken die bij Nederlanders voor de grootste problemen zorgen.
De basisregels
Grammar bevat geen paginalange theoretische uitweidingen. Het gaat om een combinatie van korte en heldere praktische tips en veel voorbeelden met opdrachten in oplopende graad van moeilijkheid. Deze grammatica is op maat gemaakt. Veel oefeningen wisselen de tekstgedeelten af.
Met kennis van deze basisregels van de Engelse grammatica verloopt iedere vorm van communicatie in het Engels effectiever en sneller.
Feedback en de uitwerkingen van het oefenmateriaal staan op de cd-rom voor een maximale leerprestatie. Om die reden is dit boek ook uitermate geschikt voor zelfstudie.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vlierden, Marieke van - Archipelago / Grammar + CD-ROM

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.