Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Vlierden, Marieke van - Archipelago / Grammar + CD-ROM

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vlierden, Marieke van - Archipelago / Grammar + CD-ROM
Schrijver: Vlierden, Marieke van
Titel: Archipelago / Grammar + CD-ROM
ISBN: 9789001958091
Uitgever: Wolters-Noordhoff, Groningen 2003 9789001958091
Bijzonderheid: paperback106 pp + CD-rom in goede staat
Prijs: € 6,90
€ 4,00
Meer info In het deel Grammar uit de Archipelago-serie wordt aandacht besteed aan de meest voorkomende knelpunten in de Engelse grammatica in een zakelijke context. Het is nu eenmaal niet mogelijk om goed zakelijk Engels te leren zonder de grammatica te bestuderen. Een diepgaande grammaticale kennis is echter niet altijd nodig. Grammar biedt de grammatica aan op het juiste niveau en gaat in op de zaken die bij Nederlanders voor de grootste problemen zorgen.
De basisregels
Grammar bevat geen paginalange theoretische uitweidingen. Het gaat om een combinatie van korte en heldere praktische tips en veel voorbeelden met opdrachten in oplopende graad van moeilijkheid. Deze grammatica is op maat gemaakt. Veel oefeningen wisselen de tekstgedeelten af.
Met kennis van deze basisregels van de Engelse grammatica verloopt iedere vorm van communicatie in het Engels effectiever en sneller.
Feedback en de uitwerkingen van het oefenmateriaal staan op de cd-rom voor een maximale leerprestatie. Om die reden is dit boek ook uitermate geschikt voor zelfstudie.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.