Gier, Kerstin - De moedermaffia / wespennest - (Als alleenstaan

Schrijver:
Titel: De moedermaffia / wespennest - (Als alleenstaande moeder kun je niet de héle wereld verbeteren .... Maar wel de wijk waarin je woont!)
ISBN: 9789061124405
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter Uitgevers - paperb.
Bijzonderheden: 2009, 256 pp
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Constance is begin dertig, beeldschoon en heeft twee prachtige kinderen. Echter, is zij ook ontzettend chaotisch en net gescheiden. In de buitenwijk waar ze met haar twee - niet minder chaotische - kids naar toe verhuist om een nieuw, beter leven te beginnen, wacht haar een onaangename verrassing. Er lijken slechts voorbeeldige gezinnen te wonen. Modelmoeders met modelkinderen en modelhuwelijken die in modelhuizen wonen. Brr!

Sneller dan haar lief is, raakt Constance verstrikt in het dagelijkse leven van de Insectenwijk. Het blijkt een mijnenveld van moordende concurrentie, ingemene intriges en achterbakse omweggetjes. Alleen het recht van de sterkste telt! Net zoals in het wild...

Om dit wespennest te overleven, besluit Constance de wetten van de jungle te hanteren. Met een stel gelijkgestemde vriendinnen richt ze de moedermaffia op; een kleine, maar zeer effectieve guerilla-organisatie die chaos in de orde schept...

Recensie(s)

Constance is een pas gescheiden moeder van twee kinderen; ze probeert een nieuw leven op te bouwen in de Insectenwijk. In de Insectenwijk blijkt een groep perfecte moeders te wonen, die beschikken over perfecte huwelijken en perfecte kinderen. Constance denkt dat ze haar leven weer op de rails kan krijgen door zich bij deze Moedersociety aan te sluiten, maar niets is minder waar. Gelukkig schieten haar nieuwe vriendinnen haar te hulp. Uiteindelijk biedt ze met haar vriendinnen Trudy, Mimi en Anne tegenwicht aan de Moedersociety, en blijkt ze haar leven prima weer zelf op te kunnen pakken. De Duitse schrijfster Kerstin Gier heeft al een hele reeks boeken op haar naam staan in Duitsland; zij weet in dit boek de perfecte toon aan te slaan, haar schrijfstijl is vlot en humoristisch. Je ziet Constance gedurende het verhaal groeien van een onzekere pas gescheiden moeder naar een zelfstandige vrouw die haar leven weer op de rit heeft. Dit eerste deel van 'De moedermaffia' doet uitkijken naar de overige twee delen in deze serie!
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.88 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gier, Kerstin - De moedermaffia / wespennest - (Als alleenstaande moeder kun je niet de héle wereld verbeteren .... Maar wel de wijk waarin je woont!)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.