Lesberg, Sandy (presentatie) & Stan Huygens (voorwoord) - Sandy

Schrijver:
Titel: Sandy Lesberg presenteert de beste recepten van een honderdtal vooraanstaande restaurants in Nederland
ISBN: 9789060742167
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos, Uitgeverij 1986 9060742168, 9789060742167
Bijzonderheden: Gebonden Hardcover 160pp in zeer goede staat,
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek geeft "de beste recepten van een honderdtal vooraanstaande restaurants in Nederland". De keuze van zaken lijkt hoogst arbitrair, want alle topbedrijven van de Alliance Gastronomique (circa 30 in getal) ontbreken. De recepten zijn beslist niet geschikt voor beginners, vanwege hun gecompliceerdheid. Bovendien gaat de samensteller soms uit van visfond en andere zaken die een huisvrouw niet voorhanden heeft. Het taalgebruik kon op diverse plaatsen zorgvuldiger zijn en soms ontbreekt de uitleg van sterretjes bij ingredienten. Enkele grote kleurenfoto's van gerechten en talrijke zwart-wit prentjes van chefkoks dienen als illustraties. Al met al lijkt dit meer een boek van koks voor koks, dan voor een groot publiek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lesberg, Sandy (presentatie) & Stan Huygens (voorwoord) - Sandy Lesberg presenteert de beste recepten van een honderdtal vooraanstaande restaurants in Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.