Spoelstra, Anky illustraties Jetty Krever & Frank Herzen teksten

Schrijver:
Titel: Een schat begraven en andere beeldverhalen (Mondeling Nederlands bij Veilig leren lezen / kijkboek 2)
ISBN: 9789027611956
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij druk 1 1988 9789027611956
Bijzonderheden: Paperback 40 pp, in goede staat. obblong 29,5/21cm
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Kijkboek in oblong formaat dat aansluit bij de thema's van de 12 leesboekjes van de bekende aanvankelijk leesmethode "Veilig leren lezen" van Caesar. Bedoeld voor groep 3 van het basisonderwijs met een uitloop naar groep 4 en wel voor tweetalige, dialectsprekende en taalzwakke kinderen. Ieder verhaal uit het bijbehorende voorleesboek (zie a.i.'s deze week) is gevisualiseerd in beeldverhalen zonder tekst. Bij het voorlezen hebben de kinderen de desbetreffende plaatjes voor zich. De tekeningen zijn deels in zwart-wit, deels in kleur uitgevoerd. Ze zijn intercultureel van karakter en gaan dus zowel over allochtone als Nederlandse kinderen in hun dagelijks leven. Ook zijn enkele Europese en niet-westerse sprookjes opgenomen. Niet los van het voorleesboek te gebruiken. Of anders via eigen verhaalinterpretatie !
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spoelstra, Anky illustraties  Jetty Krever & Frank Herzen teksten - Een schat begraven en andere beeldverhalen (Mondeling Nederlands bij Veilig leren lezen / kijkboek 2)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B021300
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.