Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Spoelstra, Anky illustraties Jetty Krever & Frank Herzen teksten - Een schat begraven en andere beeldverhalen (Mondeling Nederlands bij Veilig leren lezen / kijkboek 2)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Spoelstra, Anky illustraties    Jetty Krever & Frank Herzen teksten - Een schat begraven en andere beeldverhalen (Mondeling Nederlands bij Veilig leren lezen / kijkboek 2)
Schrijver: Spoelstra, Anky illustraties Jetty Krever & Frank Herzen teksten
Titel: Een schat begraven en andere beeldverhalen (Mondeling Nederlands bij Veilig leren lezen / kijkboek 2)
ISBN: 9789027611956
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij druk 1 1988 9789027611956
Bijzonderheid: Paperback 40 pp, in goede staat. obblong 29,5/21cm
Prijs: € 7,80
€ 4,00
Meer info Kijkboek in oblong formaat dat aansluit bij de thema's van de 12 leesboekjes van de bekende aanvankelijk leesmethode "Veilig leren lezen" van Caesar. Bedoeld voor groep 3 van het basisonderwijs met een uitloop naar groep 4 en wel voor tweetalige, dialectsprekende en taalzwakke kinderen. Ieder verhaal uit het bijbehorende voorleesboek (zie a.i.'s deze week) is gevisualiseerd in beeldverhalen zonder tekst. Bij het voorlezen hebben de kinderen de desbetreffende plaatjes voor zich. De tekeningen zijn deels in zwart-wit, deels in kleur uitgevoerd. Ze zijn intercultureel van karakter en gaan dus zowel over allochtone als Nederlandse kinderen in hun dagelijks leven. Ook zijn enkele Europese en niet-westerse sprookjes opgenomen. Niet los van het voorleesboek te gebruiken. Of anders via eigen verhaalinterpretatie !
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.