Rensburg, H.M.J. van - Die Internasionale Status van Suidwes-Af

Schrijver:
Titel: Die Internasionale Status van Suidwes-Afrika
Taal: Nederlands
Uitgever: Luctor et Emergo: Leiden, 1950
Bijzonderheden: Inclusief de losse stellingen. Kaft en papier verbuind maar verder als nieuw. Verzending Internationaal email
Prijs: € 18,00
Verzendkosten: € 4,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Proefschrift in internationaal recht van de Universiteit Leiden. Een in het Zuid Afrikaans geschreven kritiese beschouwing over het oordeel van het Internationale Hof van Justitie aangaande de volkenrechtelijke status van Zuid-West Afrika, het huidige Namibie een een voormalige Duitse kolonie die na de Eerste Wereldoorlog aan Zuid Afrika werd toegewezen als mandaatgebied. In 1946 probeerde Zuid Afrika het gebied te annexeren hetgeen door de VN niet werd erkend en de Zuid Afrikaanse aanwezigheid aldaar werd illegaal verklaard wat uiteindelijk leidde tot de onafhankelijkheid van het land. In de dissertatie betoogt de schrijver dat volgens het volkenrecht Zuid Afrika her recht heeft om Zuidwest Afrika te besturen en de Venrenigde Naties geen zeggenschap heeft over de mandaatgebieden ingesteld door de Volkenbond. Bibliotheek exemplaar van het Ministerie van Buitenlandse zaken met op de rug een opgeplakt bibliotheek nummer, Een opgeplakt leenbriefje en stempel op de eerste titelpagina, twee stempels of de tweede titelpagina en een stempel op de pagina met de opdracht.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rensburg, H.M.J. van - Die Internasionale Status van Suidwes-Afrika

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dema

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dema
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dema een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dema vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dema kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.