Dresens, C.S.H.H. - Hebben ze mij niet meer nodig, facetten van

Schrijver:
Titel: Hebben ze mij niet meer nodig, facetten van een preventief leeftijdsbewust personeelsbeleid
ISBN: 9789060409831
Taal: Nederlands
Uitgever: Vermande, Koninklijke 1991 9789060409831
Bijzonderheden: paperback, naam op schutblad, goede staat 97pp
Prijs: € 6,40
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De schrijfster promoveerde in 1989 op het onderwerp 'Ouder worden in je loopbaan', waarvan dit de meer praktijkgerichte handelsuitgave is. Het is bedoeld als bijdrage aan de discussie over vergrijzing en ontgroening van de beroepsbevolking. De schrijfster toont aan dat relatieve veroudering optreedt in alle leeftijdscategorieën en te maken heeft met de kwaliteit van de arbeid, gevolgen van automatisering en arbeidsomstandigheden. Een bijdrage aan de ontwikkeling van een leeftijdsbewust personeelsbeleid levert het boek o.a. door een checklist. De problematiek is interessant voor managers, personeelswerkers, bedrijfsartsen en leden van medezeggenschapsorganen en andere geïnteresseerden. Het is een praktisch gericht boek, zonder omhaal van woorden, hetgeen het lezen niet altijd vergemakkelijkt. Het eerste boek over een actuele problematiek (W.A.O., ziekteverzuim, opheffen VUT en dergelijke).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dresens, C.S.H.H. - Hebben ze mij niet meer nodig, facetten van een preventief leeftijdsbewust personeelsbeleid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.