Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Dresens, C.S.H.H. - Hebben ze mij niet meer nodig, facetten van een preventief leeftijdsbewust personeelsbeleid

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dresens, C.S.H.H. - Hebben ze mij niet meer nodig, facetten van een preventief leeftijdsbewust personeelsbeleid
Schrijver: Dresens, C.S.H.H.
Titel: Hebben ze mij niet meer nodig, facetten van een preventief leeftijdsbewust personeelsbeleid
ISBN: 9789060409831
Uitgever: Vermande, Koninklijke 1991 9789060409831
Bijzonderheid: paperback, naam op schutblad, goede staat 97pp
Prijs: € 6,40
€ 4,00
Meer info De schrijfster promoveerde in 1989 op het onderwerp 'Ouder worden in je loopbaan', waarvan dit de meer praktijkgerichte handelsuitgave is. Het is bedoeld als bijdrage aan de discussie over vergrijzing en ontgroening van de beroepsbevolking. De schrijfster toont aan dat relatieve veroudering optreedt in alle leeftijdscategorie├źn en te maken heeft met de kwaliteit van de arbeid, gevolgen van automatisering en arbeidsomstandigheden. Een bijdrage aan de ontwikkeling van een leeftijdsbewust personeelsbeleid levert het boek o.a. door een checklist. De problematiek is interessant voor managers, personeelswerkers, bedrijfsartsen en leden van medezeggenschapsorganen en andere ge├»nteresseerden. Het is een praktisch gericht boek, zonder omhaal van woorden, hetgeen het lezen niet altijd vergemakkelijkt. Het eerste boek over een actuele problematiek (W.A.O., ziekteverzuim, opheffen VUT en dergelijke).
Boek bekijken

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.