ROGERS, FORD & VAN OUDHEUSDEN, PIETER ( vertaling). - KOKEN MET

Schrijver:
Titel: KOKEN MET CITRUS. ( DE CULINAIRE MOGELIJKHEDEN VAN TIEN CITRUSVRUCHTEN )
ISBN: 9055612146
Taal: Nederlands
Uitgever: ADC - EKE
Bijzonderheden: 1998, 1e druk, 127 pp, Hardcover,gebonden,gelamineerd, SPLINTERNIEUW / ONGEBRUIKT EXEMPLAAR !
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Citrus geeft de meest uiteenlopende gerechten 'n tropisch tintje.
Het kan een verfrissende, kleurrijke verrijking van salades, vis- en vleesschotels zijn, maar ook worden verwerkt in toetjes, gebak en zelfs soepen.
Dit boek verkent de culinaire mogelijkheden van tien veelzijdige citrusvruchten, w.o. relatief onbekende nieuwkomers als de tangelo, de kumquat en de ugli.
Ze komen aan bod in 55 sprankele recepten uit alle windstreken, die dankzij de heldere tekst en de inspirerende paginagrote foto's van Eric Jacobson binnen het bereik van elke amateurkok liggen.
Een verrukkelijk kookboek met een uitgesproken zonnig karakter.
Formaat boek 28,5 x 22 cm.
Gewicht boek > 760 gram.
Kan als brievenbuspost verzonden worden .
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

ROGERS, FORD & VAN OUDHEUSDEN, PIETER ( vertaling). - KOKEN MET CITRUS. ( DE CULINAIRE MOGELIJKHEDEN VAN  TIEN CITRUSVRUCHTEN ) ROGERS, FORD & VAN OUDHEUSDEN, PIETER ( vertaling). - KOKEN MET CITRUS. ( DE CULINAIRE MOGELIJKHEDEN VAN  TIEN CITRUSVRUCHTEN ) ROGERS, FORD & VAN OUDHEUSDEN, PIETER ( vertaling). - KOKEN MET CITRUS. ( DE CULINAIRE MOGELIJKHEDEN VAN  TIEN CITRUSVRUCHTEN )

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vocabulaire

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vocabulaire
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vocabulaire een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vocabulaire vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vocabulaire kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.