Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vocabulaire.


 

ROGERS, FORD & VAN OUDHEUSDEN, PIETER ( vertaling). - KOKEN MET CITRUS. ( DE CULINAIRE MOGELIJKHEDEN VAN TIEN CITRUSVRUCHTEN )

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: ROGERS, FORD & VAN OUDHEUSDEN, PIETER ( vertaling). - KOKEN MET CITRUS. ( DE CULINAIRE MOGELIJKHEDEN VAN  TIEN CITRUSVRUCHTEN )
Schrijver: ROGERS, FORD & VAN OUDHEUSDEN, PIETER ( vertaling).
Titel: KOKEN MET CITRUS. ( DE CULINAIRE MOGELIJKHEDEN VAN TIEN CITRUSVRUCHTEN )
ISBN: 9055612146
Uitgever: ADC - EKE
Bijzonderheid: 1998, 1e druk, 127 pp, Hardcover,gebonden,gelamineerd, SPLINTERNIEUW / ONGEBRUIKT EXEMPLAAR !
Prijs: € 7,00
Meer info Citrus geeft de meest uiteenlopende gerechten 'n tropisch tintje.
Het kan een verfrissende, kleurrijke verrijking van salades, vis- en vleesschotels zijn, maar ook worden verwerkt in toetjes, gebak en zelfs soepen.
Dit boek verkent de culinaire mogelijkheden van tien veelzijdige citrusvruchten, w.o. relatief onbekende nieuwkomers als de tangelo, de kumquat en de ugli.
Ze komen aan bod in 55 sprankele recepten uit alle windstreken, die dankzij de heldere tekst en de inspirerende paginagrote foto's van Eric Jacobson binnen het bereik van elke amateurkok liggen.
Een verrukkelijk kookboek met een uitgesproken zonnig karakter.
Formaat boek 28,5 x 22 cm.
Gewicht boek > 760 gram.
Kan als brievenbuspost verzonden worden .
Boek bekijken