William Ploegaert, Dirk Van Steelant en Hans Weyers - Hans Weye

Schrijver:
Titel: Hans Weyers. DESINUS?
Uitgever: , [BE] Weyers & Borms , 2015
Bijzonderheden: Open binding, 200x150mm, 264p, 300 colour illustrations, English/ Dutch (NL) edition . ISBN 9789082331509.
Prijs: € 26,50
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
DESINUS3 begon oorspronkelijk als het plan om de tekeningen en schilderijen uit de periode 2010-2015 in boekvorm uit te geven. In de loop van het proces om deze werken te selecteren, ontwikkelde zich het idee om naast de tekeningen een selectie te tonen van niet eerder gepubliceerde 3D objecten en foto's, prototypes en concepten. De periode van 5 jaar werd uitgebreid, sommige werken dateren van 2000. Het geheel werd opgevat als een sketchbook. Weinig woorden, veel beeld. Heerlijk gestoord chaotisch, niet chronologisch maar met het nodige respect om de werken kwalitatief weer te geven. Lekker papier, een handzaam formaat, eigenzinnige inbinding. Welcome to DESINUS?, a world that crackles and vibrates with energy and in which unbridled creativity is explored like a boundless region.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

William Ploegaert, Dirk Van Steelant en Hans Weyers - Hans Weyers. DESINUS?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.