Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

William Ploegaert, Dirk Van Steelant en Hans Weyers - Hans Weyers. DESINUS?

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: William Ploegaert, Dirk Van Steelant en Hans Weyers - Hans Weyers. DESINUS?
Schrijver: William Ploegaert, Dirk Van Steelant en Hans Weyers
Titel: Hans Weyers. DESINUS?
ISBN:
Uitgever: , [BE] Weyers & Borms , 2015
Bijzonderheid: Open binding, 200x150mm, 264p, 300 colour illustrations, English/ Dutch (NL) edition . ISBN 9789082331509.
Prijs: € 26,50
€ 6,99
Meer info DESINUS3 begon oorspronkelijk als het plan om de tekeningen en schilderijen uit de periode 2010-2015 in boekvorm uit te geven. In de loop van het proces om deze werken te selecteren, ontwikkelde zich het idee om naast de tekeningen een selectie te tonen van niet eerder gepubliceerde 3D objecten en foto's, prototypes en concepten. De periode van 5 jaar werd uitgebreid, sommige werken dateren van 2000. Het geheel werd opgevat als een sketchbook. Weinig woorden, veel beeld. Heerlijk gestoord chaotisch, niet chronologisch maar met het nodige respect om de werken kwalitatief weer te geven. Lekker papier, een handzaam formaat, eigenzinnige inbinding. Welcome to DESINUS?, a world that crackles and vibrates with energy and in which unbridled creativity is explored like a boundless region.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.